Skip to main content

Grafiske tjenester

Grafiske tjenester

Trenger du hjelp til andre grafiske tjenester og trykte media, kan vi hjelpe deg med i det i Edda Grafisk

Edda Grafisk AS er et lite designbyrå som spesialiserer seg på trykte medier. Der produserer vi et stort spenn av trykksaker – alt fra fagblader, kommersielle magasiner og aviser til årsrapporter, bøker og brosjyrer. 

Edda Grafisk AS har i dag fire grafiske designere/mediegrafikere med en bred kompetanse fra nasjonale avishus, magasinforlag og reklamebyråer. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål

grafiske tjenester

Trykk av magasiner og bøker

Edda Trykk AS er et norsk trykkeriselskap etablert i 2022, som kan tilby et komplett spekter av tjenester for deg som trenger en one-stop shop innen medie- og bladproduksjon.

Edda Trykk disponerer en komplett maskinpark, som gjør at vi kan velge den optimale trykkemaskin for din produksjon. Dette gjør at du får de beste prisene markedet kan tilby.

trykk av magasiner og bøker

Redaksjonell utvikling – digitalt og på papir

Edda Press AS bistår utgivere med å møte et utfordrende mediemarked med gode løsninger både av papirutgaver og ved bruk av digitale plattformer.

Edda Presse har faglig tyngde og har med seg erfarne medarbeidere som har jobbet med utvikling og produksjon av magasiner og tidsskrifter gjennom 30 år, og som har vært med på store omstillinger i markedet. Derfor kan de bistå i utviklingsarbeidet med gode strategier for både redaksjon, marked og salg. 

redaksjonell utvikling