Skip to main content

Mange muligheter

Mange muligheter med en app. Ett trykk på app-ikonet og du er inne i bedriftens app. Man slipper å huske en internettadresse eller google for å finne frem til bedriftens nettside.

Man har nesten ubegrenset med muligheter i en app, men her er et par eksempler som kanskje skiller seg ut.

Push-varsler

Du kan sende brukerne av appen meldinger uavhengig om de er har appen din åpen eller ikke, med viktige beskjeder, eller hvis det skjer en hendelse i appen din du vil varsle om. Brukeren trykker på meldingen på skjermen og kommer rett inn i appen din.

Abonnement og kjøp i appen:

Du har mulighet til at brukere kan abonnere på tilleggsfunksjoner, eller gjøre kjøp i appen for å få tilgang til flere funksjoner, på samme måte som når man for eksempel kjøper «coins» i et spill.

Geolokasjon og GPS

Har du en app med kart og vil gjøre det enkelt for brukeren å finne noe, kan man bruke GPS i telefonen til å vise posisjonen til brukeren i forhold til et sted, veibeskrivelse, hvor langt unna man er, bare vise lokasjoner som er innenfor en viss radius osv.

De fleste er i dag vant til apper og mulighetene man har. Ta kontakt for å høre om mulighetene du ser for deg lar seg gjøre. Det er stor sannsynlighet for det.

AppStore og GooglePlay

Appene vi utvikler lages for både iOS og Android, og vil være tilgjengelig i både AppStore og GooglePlay