Skip to main content
Responsive nettsider Responsive nettsider
Responsive nettsider Responsive nettsider

Responsive nettsider

Responsive nettsider er nettsider som kan vises på alle skjermstørrelser. Elementene på siden vil automatisk strekkes, krympes eller flyttes for å tilpasses den tilgjengelige skjermplassen på et bredt utvalg av enheter. 

En responsiv hjemmeside har mange fordeler. Den er mer brukervennlig, siden nettstedet ditt vil se bra ut på alle enheter og den gir deg bedre SEO (Search Engine Optimization), siden Google favoriserer responsive hjemmesider.

Sidene gjør at kundene dine kan navigere raskt og problemfritt rundt på sidene dine uten å måtte skrolle sidelengs eller forstørre innholdet.

Spesielt viktig er det at siden ser bra ut på mobil, siden de fleste treff på nettsiden blir gjort med en telefon. I følge Google bruker 95% mobilen for å finne lokal informasjon. Statistikk viser at enkelte sider får over 70% av all sin trafikk fra mobile enheter.

Du kan også velge at nettsidene dine skal se helt annerledes ut, avhengig av størrelsen på skjermen de vises på, og ikke bare tilpasse seg. Du kan for eksempel vise et helt annet innhold, endre knapper, bilder og lignende.

De som har responsive nettsider vil bli “premiert” med bedre ranking hos Google enn de som ikke har responsive sider.

Alle nettsider vi lager med WordPress er responsive.

Trenger du heller en app, så utvikler vi det for iOS og Android